Α) Υλοποίηση λειτουργικής & σύγχρονης ιστοσελίδας

Η κατάλληλη ιστοσελίδα αποτελεί την βιτρίνα και το θεμέλιο της διαδικτυακής παρουσίας του καταλύματος.

Η INNTEC παρέχει δωρεάν αξιολόγηση της υπάρχουσας ιστοσελίδας του καταλύματος και αναλαμβάνει με τους συνεργάτες της την κατασκευή της νέας ή τη βελτίωση της παλιάς ιστοσελίδας (εφόσον είναι δυνατόν), ώστε να είναι δυναμική, καλαίσθητη, μοντέρνα, εύχρηστη και να μετατρέπει τους επισκέπτες της σε πελάτες του καταλύματος.

Παρέχει επίσης υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου (τακτική ενημέρωση της ιστοσελίδας με νέα, εποχικές προσφορές, κλπ) και την αναλυτική παρακολούθηση και αξιολόγηση των στατιστικών δεδομένων από την ιστοσελίδα και τα άλλα κανάλια.

Β) SEO, Google Adwords, και e-mail marketing

Ακόμα κι η καλύτερη ιστοσελίδα χρειάζεται την κατάλληλη προώθηση για να αποδώσει.

Η INNTEC αναλαμβάνει τη ρύθμιση της ιστοσελίδας του καταλύματος ώστε να «βγαίνει» ψηλά στις μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις-κλειδιά που ενδιαφέρουν, δημιουργώντας στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords (Pay Per Click) ή email marketing. Παράλληλα, παρακολουθεί και εξετάζει αναλυτικά τα στατιστικά δεδομένα και τα αποτελέσματα των διαφημίσεων, λαμβάνοντας έγκαιρα τις τυχόν απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Γ) Δημιουργία μιας δυναμικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα

Αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχουν τα κοινωνικά δίκτυα για να προσελκυστούν περισσότερους πελάτες. Καθώς αλλάζουν οι συνήθειες των χρηστών στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να βρίσκεται το κατάλυμα εκεί που αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες του. Τα κοινωνικά δίκτυα, όταν χρησιμοποιούνται σωστά είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου δύναται κάποιος να επικοινωνεί μαζί τους, να δημοσιεύει τις προσφορές του αλλά και να ανταμείβεται την ποιότητα και πιστότητά του.

H INNTEC αναλαμβάνει τη σωστή παρουσία του καταλύματος στα κυριότερα social media (facebook, twitter, flickr, κλπ) και τα websites κριτικών (TripAdvisor, Trivago κλπ), ενώ δύναται να απαντάει εκ μέρους του καταλύματος σε όλα τα σχόλια και τις τυχόν αρνητικές (αλλά και στις θετικές) κριτικές (Reputation Management).

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο