Α) Διαχείριση & Οργάνωση των κρατήσεων μέσα από την ιστοσελίδα του καταλύματος

Εγκατάσταση στο website του καταλύματος, θέση σε λειτουργία και υποστήριξη της μηχανής κρατήσεων WebHotelier που αποτελεί την πιο διαδεδομένη μηχανή κρατήσεων στην Ελλάδα (πλέον των 2000 καταλυμάτων) με σημαντική διεθνή παρουσία. Το WebHotelier μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του καταλύματος σε πελάτες άμεσα χωρίς άλλη μεσολάβηση (τηλέφωνο, fax, email), χωρίς την πληρωμή ακριβών προμηθειών σε ενδιάμεσους και χωρίς δεσμεύσεις.

Το WebHotelier διατίθεται με χαμηλό αρχικό κόστος και μικρή προμήθεια επί των κρατήσεων, χωρίς ετήσια χρέωση ή άλλα πάγια κόστη. Αποτελεί μια πλήρη τεχνολογική λύση, πολύγλωσση και φιλική προς τον χρήστη, ασφαλής, αξιόπιστη και εύχρηστη για τον ξενοδόχο, με δυνατότητες και εργαλεία που θα καταστήσει ιστοσελίδα του καταλύματος ένα αποτελεσματικό πωλητή.

Β) Διαχείριση & Οργάνωση των κρατήσεων σε τρίτα κανάλια

Η INNTEC αναλαμβάνει την διάθεση των πόρων (δωμάτια κλπ) του καταλύματος στα μεγαλύτερα διεθνή διαδικτυακά κανάλια κρατήσεων (IDS), συμπεριλαμβανομένων των Booking.com, Expedia, Venere, Hotels.com, Hotel.info, Agoda, και άλλων, ανάλογα με το προφίλ και τις ανάγκες του κάθε καταλύματός.

Ακόμη, παρέχεται η δυνατότητα της διάθεσης των δωματίων σε πάνω από 450.000 τουριστικά πρακτορεία παγκοσμίως μέσα από τα συστήματα GDS (Global Distribution Systems).

H INNTEC , δύναται να αναλάβει το σύνολο των σχετικών ενεργειών, από την αρχική καταχώρηση μέχρι και τη συνολική καθημερινή διαχείριση, καθώς και την εφαρμογή μιας δυναμικής και ευέλικτης τιμολογιακής πολιτικής (Revenue Management). Δηλαδή, αύξηση των επιβεβαιωμένων κρατήσεων του καταλύματος, πληρώνοντας προμήθεια επί των πραγματικών διανυκτερεύσεων χωρίς πάγια κόστη.

en_US
Skip to content